« Terug / Paard / Verzorgingsproducten voor paarden / Hoefverzorging / Hoefolie & hoefvet

Keralit Laurierzalf

€ 18,30
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
0.3 l (€ 61,00 / l)
€80: -15% korting op Horze & B Vertigo
€150: -6% EXTRA & -20% korting op Horze & B Vertigo
Kopieer code: SAVEMORE
Bespaar vanaf €80 aankoopwaarde 15% op Horze en B Vertigo. Bespaar vanaf €150 aankoopwaarde 20% op Horze en B Vertigo en 6% op bijna alle andere merken. Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers. Als je een of meer artikelen retourneert, betalen we de proportioneel verminderde waarde van de goederen terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op productpagina's). Geldig tot en met 28.10.2024.
Kleur: Niet gespecificeerd
Niet gespecificeerd Keralit Laurierzalf
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

KERALIT laurierzalf is een verzorgende en actieve ingrediëntencombinatie van natuurlijke ingrediënten in een hoogwaardige, wateroplosbare basis. De zalf bevat 20% pure laurierolie. Dankzij de waterminnende eigenschappen kunnen de opgeloste verzorgende stoffen ideaal worden opgenomen in de hoef en de kroonrand. Dit verbetert de hoefgroei en hoefmechanisme. Door zijn oplosbaarheid in water kan de hoef vocht absorberen en vrijgeven zonder belemmeringen, zelfs na herhaaldelijk aanbrengen. De waterbalans van de hoef blijft dus ongestoord. Traditionele vetten staan dit niet toe en sluiten de poriën gedurende meerdere dagen af. KERALIT laurierzalf verbetert de waterbalans van de hoef, wat de bloedtoevoer naar de hoef verhoogt wanneer het paard beweegt. De verbeterde elasticiteit van de hoef verhoogt het metabolisme bij de kroonrand en daarmee de hoefgroei.

Technische omschrijving:

De zalf kan worden aangebracht op de natte of droge hoef en wordt ingemasseerd in de kroonrand. De toepassing moet 2-3 keer per week op het kroongebied worden uitgevoerd.

Artikelnr.: 926051

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: