« Terug / Paard / Paardendekens / Therapie dekens

Bucas Therapy Cooler Hals

€ 99,00
Prijs is inclusief BTW Excl. verzendkosten
Bespaar 17% EXTRA op Horze & B Vertigo!
Kopieer code: BEST-DEAL
Geldig in de app en in de online shop: € 120,- is het minimum bestelbedrag. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Als je één of enkele producten retourneert, storten we de afgeprijsde prijs van het geretourneerde product terug. Geldt niet voor uitgesloten producten (informatie op de productpagina). Geldig tot en met 21.10.2024.
Kleur: Dark Blue/Dark Blue
Dark Blue/Dark Blue Bucas Therapy Cooler Hals
Horze logo
Verzending Door Horze
VERZAMEL PUNTEN met dit artikel als Horze Club Lid.
Geen verzendkosten
Gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan 79
 30 dagen retourbeleid

Beschrijving

De Bucas Therapy Cooler Halsstuk is ook beschikbaar om het volledige lichaamseffect van de Therapy-lijn te voltooien. Het materiaal bedekt de manen en nek van het paard en is gemaakt van een uiterst fijn roestvrijstalen gaas, zodat het de magnetische velden die in het lichaam worden gecreëerd, weerkaatst. De natuurlijke magnetische velden stimuleren de bloedcirculatie en zuurstofstroom in de nek en manen van het paard, wat genezing bevordert en zowel zwelling als ontsteking vermindert, en sneller herstel bevordert. Wanneer het Therapy Halsstuk wordt gecombineerd met een therapeutische deken, helpt het om het volledige effect van de therapeutische deken aan je paard te geven. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen per week op je paard worden gelaten indien nodig, aangezien het geen magnetische deken is, maar het is aan te raden om het gebruik van de therapeutische deken bij het eerste gebruik langzaam op te voeren en te controleren. Zijdezachte voering tegen de manen helpt schuren in dit gebied te voorkomen. De therapeutische eigenschappen kunnen niet worden uitgewassen, wat betekent dat je halsstuk gewassen kan worden zoals een normaal Bucas-product!

Eigenschappen:

  • Bucas Therapy materiaal binnenin
  • Fijn roestvrijstalen gaas aan de binnenkant
  • Trocknende eigenschappen
  • Klittenbandsluiting om aan de deken te bevestigen
  • Zijdezachte voering

Wasvoorschriften:

Bucas producten kunnen in de wasmachine op een maximale temperatuur van 30° C op fijnwasprogramma. Geen wasverzachter gebruiken. Alleen aan de lucht drogen, mag niet in droogtrommel. Gebruik alleen Bucas Dekenwasmiddel voor producten met waterdichte stof. Huishoudelijke wasmiddelen kunnen de waterdichte coating beschadigen of verwoesten. Niet stomen.

Artikelnr.: 335503

Lees recensies:

Dit product heeft nog geen recensies. Help ons en andere klanten door een recensie te schrijven.

Kleur: